perjantai 27. joulukuuta 2013

Loppu. Hae opiskelijalähettilääksi!

Blogissa on ollut kovin hiljaista, ja syystäkin. Opiskelijalähettilästyöni nimittäin päättyi syyskuun lopussa. Kuten olen kertonut aiemmin, työskentelen nykyään yliopiston tuntiopettajana, enkä siksi edusta opiskelijoita. Toisin sanoen en ole nyt niin opiskelija kuin voisin olla. :)

Työsopimukseni päätyttyä en enää kirjoittele Fb-sivulleni enkä laadi tekstejä tähän blogiin. Jos olet pitänyt tämän blogin jutuista, saatat haluta tutustua myös muihin blogeihini, jotka löydät täältä: http://helihamalainen.blogspot.fi/. Opiskelijalähettiläälle tuleviin yhteydenottoihin saatan edelleen vastata, ja tarvittaessa ohjaan ne eteenpäin. Toimessaan jatkavat ja uudet lähettiläät tavoitat kuitenkin näppärimmin suoraan lähettiläitten Facebook-sivulta.

Esitän lämpimät kiitokseni ja tsemppaukseni kaikille teille, joita olen tavannut eri yhteyksissä ja jotka olette seuranneet sivujani ja lähettäneet kysymyksiä. Olen saanut käydä kanssanne lukuisia kiinnostavia keskusteluja, ja uskon, että olen voinut olla hyödyksi tässä työssä. On ollut mukavaa! Erityiskiitokset lähetän lähettiläskollegoilleni, esimiehillemme ja muulle yliopiston väelle.

Yliopistomme opiskelijoitten kertomukset opiskelijaelämästä eivät kuitenkaan lopu tähän. Parhaillaan haetaan uusia opiskelijalähettiläitä vuodeksi 2014. Haepa erittäin kiinnostavaan ja hyödylliseen työhön! Jos et löydä hakuilmoituksesta vastauksia kaikkiin kysymyksiisi, utele lisää Tuula Maijaselta tai minulta. Pidän tärkeänä, että löydämme hyvän lähettilään edustamaan suomea ja kirjallisuutta jatkossakin. :)

Jyväskylän yliopisto etsii opiskelijalähettiläitä vuodeksi 2014


Opiskelijalähettilästoiminnan tavoitteena on auttaa opiskelusta kiinnostuneita nuoria ja aikuisopiskelijoita valitsemaan itselleen mahdollisimman sopiva opiskeluala Jyväskylän yliopiston opetustarjonnasta. Opiskelijalähettiläs kertoo opiskelusta, vastaa opiskelemaan aikovien kysymyksiin ja osallistuu yliopiston lukioyhteistyöhön. Opiskelijalähettiläät kertovat sosiaalisessa mediassa, lukiovierailuilla ja eri tapahtumissa opiskelustaan Jyväskylän yliopistossa sekä omasta oppiaineestaan.

Jyväskylän yliopisto hakee nyt 13:a opiskelijalähettilästä edustamaan kaikkia opiskelualoja 1.2.–31.12.2014.


Lähettilääksi valittavilta edellytetään
  • ainakin vuoden kestäneitä opintoja ja sitä, että opiskelua on jäljellä vähintään 1 vuosi
  • Jyväskylän yliopiston ja kaupungin tuntemusta
  • valmiutta hyödyntää sosiaalisen median välineitä.

Tehtävään haetaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuula.maijanen@jyu.fi viimeistään 13.1.2014. Viestissä tulee kertoa tiiviisti itsestään, osaamisestaan ja halukkuudestaan opiskelijalähettilääksi. Lisätietoja hakemisesta, palkkauksesta ja muusta löytyy opiskelijalähettiläitten nettisivulta https://www.jyu.fi/lahettilas ja Facebook-sivulta http://www.facebook.com/jyopiskelijalahettilaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti