maanantai 21. toukokuuta 2012

Kuumia kirjatoukkia ym.

Maailma on pullollaan hienoja blogeja ja toinen toistaan nokkelampia ideoita. Kirjoista, kirjastoista ja kirjaintoilijoista pitävänä minua miellyttää suuresti blogi Hot Guys Reading Books, jossa esitellään kuumia kirjatoukkia eri puolilta maailmaa. Ou jee. Ehkäpä joku muukin tykkää.

Kuka vielä kysyy, miksi siellä kirjastolla pitää luuhata jatkuvasti. Jaa-a. ;0)

Tässä yksi kotoinen kuuma K lukemassa näytelmätekstiä.

Tällä erää ei muuta kuin paljon, paljon onnea kaikille kielten pääsykoettelijoille! Kielten pääsykokeet alkavat huomenna tiistaina. Ensimmäisenä vuorossa on venäjän kieli sekä vieraitten kielten opettajankoulutuksen soveltuvuushaastattelut. Pysykää rauhallisina, rentoutukaa, tutustukaa ihmisiin ja olkaa omat reippaat itsenne. Täältä voi vielä tarkistaa tarkat pääsykoepaikat ja -ajat.

Suomen pääsykoe on viikon päästä, samoin äidinkielen opettajankoulutuksen soveltuvuushaastattelu. Katsotaan, kirjoitanko vielä joitakin tärppejä tai ohjeita. Kenties kohtaamme pääsykokeissa!

Jk. Yliopisto-opiskelijat ovat keskimäärin aika viehkoa sakkia.

2 kommenttia:

  1. Heips!

    Kirjoittele ihmeessä jotain viime hetken vinkkejä pääsykokelaille! Itse olen tulossa suomen kielen pääsykokeeseen ja soveltuvuushaastatteluun, joten jotain aiheeseen liittyvää olisi hauska lukea! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hienoa, että olet tulossa pääsykokeeseen! Tässä todella viime hetken tärppejä: http://kirjastoissammekin.blogspot.com/2012/05/viime-hetken-vinkit-aikanopeksi.html
      Onnea matkaan ja kokeeseen!

      Poista